Καλώς ήλθατε!

Σας καλωσορίζω στην κουζίνα μου!
Εδώ θα βρίσκετε τις αγαπημένες μου συνταγές, δοκιμασμένες από πολλούς με θετικές κριτικές. Άλλες τις έφτιαξα από βιβλίο συνταγών, άλλες τις "έκλεψα" ή μου τις έδωσαν φίλοι κι άλλες τις εμπνεύστηκα χρησιμοποιώντας ό,τι διέθετα εκείνη τη στιγμή...
Ελπίζω δοκιμάζοντάς τες, να τις βρείτε κι εσείς το ίδιο νόστιμες!

Σχόλια και δικές σας συνταγές, ευπρόσδεκτα!

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τσιπς παρμεζάνας

Υλικά
2 φλυτζάνια παρμεζάνα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ελαιόλαδο για το τηγάνι


Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί με το αλεύρι. Λαδώνουμε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο. Ανάβουμε το μάτι σε μέτρια θερμοκρασία. Βάζουμε το μίγμα στο τηγάνι, κουταλιά-κουταλιά, απλωτά σαν τηγανίτες. Περιμένουμε για περίπου 3 λεπτά μέχρι το τυρί να λιώσει και να χρυσοκοκκινίσουν οι άκρες και το γυρνάμε να ψηθεί κι από την άλλη πλευρά. Τοποθετούμε τα τσιπς σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε τραγανά και λαχταριστά σε θερμοκρασία δωματίου,