Υλικά
450 γρ. ανθότυρο
150 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. ζάχαρη άχνη
3-4 ντάκους (κρητικά παξιμάδια)
Μέλι
Εκτέλεση
Σπάμε τους ντάκους σε μικρά κομμάτια και τους βρέχουμε ελαφρά. Τους πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με περίπου 60-70 γρ. ζάχαρη άχνη, να γίνει σφιχτή σαντιγί. Ανακατεύουμε τη σαντιγί με το ανθότυρο ώσπου να γίνει ομοιόμορφη κρέμα. Τοποθετούμε τα κομμάτια των ντάκων σε μπολ και στρώνουμε από πάνω την κρέμα. Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει. Σερβίρουμε, περιχύνοντας την κρέμα με μέλι.
450 γρ. ανθότυρο
150 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. ζάχαρη άχνη
3-4 ντάκους (κρητικά παξιμάδια)
Μέλι
Εκτέλεση
Σπάμε τους ντάκους σε μικρά κομμάτια και τους βρέχουμε ελαφρά. Τους πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με περίπου 60-70 γρ. ζάχαρη άχνη, να γίνει σφιχτή σαντιγί. Ανακατεύουμε τη σαντιγί με το ανθότυρο ώσπου να γίνει ομοιόμορφη κρέμα. Τοποθετούμε τα κομμάτια των ντάκων σε μπολ και στρώνουμε από πάνω την κρέμα. Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει. Σερβίρουμε, περιχύνοντας την κρέμα με μέλι.