1 κιλό πράσινα φασολάκια
1 κουτί ψιλοκομμένη τομάτα
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
Λάδι
Αλάτι, πιπέρι
8-10 φέτες bacon κομμένο σε μικρά κομμάτια
Τυρί φέτα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φασολάκια. (Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κατεψυγμένα, τα οποία είναι έτοιμα για μαγείρεμα.) Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο λάδι και προσθέτουμε το bacon να ροδίσει. Ρίχνουμε τα φασολάκια, τις τομάτες, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν.
Μόλις βράσει και σβήσουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τη φέτα κομμένη σε κύβους και ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου